medzine account Aanmelden

MedZine Support

Inlogaccount

Ik krijg een foutmelding bij het inloggen.

Wellicht probeert u in te loggen met een ander e-mailadres dan bij ons bekend is. Maak geen nieuw inlogaccount aan, uw BIG-nummer is namelijk gekoppeld aan uw e-mailaccount. Zonder het juiste e-mailadres heeft u geen toegang tot MedZine.

Om dit probleem te verhelpen dient u contact op te nemen met MedZine Support.

Inloggen op MedZine.

U dient in te loggen op een Portal van MedZine, niet op www.MedZine.nl.

MedZine Portal → Inloggen → Log in met Medi-Access.

Dit doe je met je Medi-Access e-mailadres of gebruikersnaam en wachtwoord.

Ik ben mijn wachtwoord vergeten.

Vraag een nieuw Medi-Access wachtwoord aan.

Medi-Access → Wachtwoord vergeten → Vul uw e-mailadres in.

U ontvangt een e-mail om uw Medi-Access wachtwoord opnieuw in te stellen zodat u toegang krijgt tot MedZine.

Ik ben mijn gebruikersnaam vergeten.

Komt u zelf niet op de juiste gebruikersnaam?

Neem contact op met MedZine Support, wij helpen u graag met al uw problemen.

Ik wil mijn e-mailadres wijzigen.

Neem contact op met om uw e-mailadres te wijzigen.  MedZine Support helpt u graag om uw e-mailadres te wijzigen.